top of page

OM OSS

48393224_1142027396137352_42515728705865

Elisabeths Jul

43 år!

Vi inviterer til selvhogst og salg av ferdighogde juletrær på Bjørnum Gård - Fevang, ved gamle E18 ca. 1,5 km nord for Coop OBS stormarked Sandefjord. Finn oss her!

9, 10, 16 og 17 desember 2023 - fra kl 11.00, skogen stenger kl 16.30 (kom og gå som du vil innenfor våre åpningstider).

Skog og låve er åpent mandag-toradag i uke 51. Fra22.12. tar vi juleferie med våre små rampenisser.

-Det er fyr i bålpanna på gårdstunet, så ta pølser og ta middagen ute i frisk luft. Vi lyser opp skogen hver kveld (ta med lommelykt eller hodelykt), et utvalg av julemarkedet på låven er også åpent hver dag - UTEN annet opplegg!

DETTE SKJER 9, 10, 16 OG 17 DESEMBER:

Dette skal være en familietur for slekt, venner og kollegaer som vil gjøre en stopp og trekke frisk luft i julestria. Turen passer fint for voksne og barn i skole, barnehage, foreninger og bedrifter som ønsker å bli bedre kjent.

 

GRILLBÅL, NISSEBESØK OG ANDRE OVERRASKELSER.

I skogen lager vi gratis kaffe på bålene, og nissen kommer på besøk. Han har med pakker til kr. 30 pr. stk. Ellers tar dere med sag eller øks og kanskje et fotoapparat, og til grilling f.eks. pølser, ostesmørbrød, pinnebrød eller smultringer. Bruk fantasien!! Mange av trærne i feltene er merka med farga bånd, og disse trærne er anbefalt for hogst i år. Trær uten bånd kan også hogges, men gå ikke utenfor feltene. Små trær kan hogges etter avtale.

 

LÅVEN FULL

Låven er full av små og store juletrær (gran, sølvgran og edelgran) for de som ikke ønsker å gå til skogs. På låven er det også pyntegrønt, fuglenek, vedsekker, dekorasjoner for hjem og gravlund, og julepynt.

 

JULEMARKED

På låven og gårdstunet vil det som vanlig bli et koselig julemarked med alt fra lokalmat, honning, husflid, håndarbeider, pynt m.m.

 

HEST

Inne i skogen har vi besøk av Nissehesten, så barna får anledning til en ridetur i juletreskogen.

 

HVA KOSTER DETTE?

Dette er kanskje den billigste, men likevel den forberedelsen som setter deg og din familie i fin julestemning før jul.

- Inngangsbilletten til Elisabeths Jul, er at hver husstand kjøper et, eller flere juletrær. Med på kjøpet følger mange grillbål, kaffe, julemarked m.m. I tillegg kommer det andre som er beskrevet som du selv velger om du vil være med på eller kjøpe.

- Ønsker du ikke å kjøpe juletre, kan du og din familie allikevel være med på tur:

50,- kr pr.person. Henvend deg til en juletreselger på låven!

 

BESTILLING - JULETRÆR

Bestilling av små og store juletrær (opptil 5-6 meter høye) og kjøring tar vi også imot.

 

 

VI GLEDER OSS!

bottom of page